понеделник, 28 юни 2010 г.

Малка синя рокля


Сядам набързо, за да ви покажа едно от любимите си творения. Това е тази малка чантичка, която също е изцяло ръчно изработена. Направих я , докато се готвех за изпита си по физика.Странно, но най добрите идеи ми идват, когато съм заета с нещо напълно различно и въобще нямам време за творчество. Съквартирантката ми супер много ми се чуди как по време на сесия мога да мисля за такива неща, но идея си няма колко трудно е човек както мен да подтиска творческата си муза.

събота, 26 юни 2010 г.

На точки.....


Не знам дали и вие го забелязвате, но аз като гледам частта с надписа тук, всеки път си представям стара карта на съкровище. Може би и русалката допълнително ми засилва това усещане.Ариел се получи малко сърдита, но това са рисковете на изцяло ръчната изработка.

петък, 25 юни 2010 г.

Мъжка картичка


Хм, това е една доста закачлива идея , която ми хрумна съвсем спонтанно. С нея ще участвам в предизвикателството на Картичкофурии - Мъжка картичка. Че кой мъж не си пада по еротика, дори и в такъв вариант? : ))

Първата ми картичка


Това е първата картичка, която направих. Доста се заразих по този вид забавление и сега имам много нови идеи за осъществяване .:)